This is England


Estoy muy británica esta semana... y es que vi el otro día This is England, una peli situada en plena época de la Thatcher, ochentera total, y que cuenta la historia de un niño que pierde a su padre en la Guerra de las Malvinas y se refugia en un grupo de skins cuando este movimiento empezó a surgir en Inglaterra. Peli interesante, aunque no redonda para mí gusto, su estética casi de documental y su buena ambientación hacen que valga la pena verla... Interesante más desde el punto de vista social que no cinematográfico, para mi gusto...es una de esas pelis que te dejan un poco un regusto negativo... al menos, así me quedé yo. Eso sí, una bso magnífica que se cierra con el famoso tema de The Clash que da título a la película.

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
Miedooo me da!!!
;-/
Sergi ha dicho que…
uish, crec que no m'atreviré a veure-la, em posaria massa tens...
Anónimo ha dicho que…
Hem va agradar força. Nomès hi ha una parell de coses que no hem van agradar:

1.- El final queda massa obert ("torna al cole", torna amb els amics, "torna amb la mare", que li passa al "Skin gran",...)

2.- Durant l'hisòria deixa massa coses per lligar: la relació amb la mare (la mare veu què li està passant quasi no fa res), la seva relació amb el cole,...).

Per altra banda està molt ben ambientada, amb una bona música i la peli s'acava fent curta.

Li poso un 8.

Eugeni
syl ha dicho que…
Ui, ets més generós que jo :) Li hauria posat un 6,5 o així. Coincideixo amb el que dius, massa coses per lligar però l'ambientació (i la música)fantàstica. Per cert, t'envio ara un link que no sé si coneixes :)...Ptons,