miércoles, 12 de septiembre de 2007

Le mani forti


Fui a ver ayer esta brutal obra de teatro. Está en el Club Capitol hasta principios de octubre así que hay que darse prisa. Mercè Martínez está genial (de hecho, siempre lo está pero aquí se sale) y también Oriol Vila, que salía en la magnífica Mi vida en 65'. La obra atrapa desde el primer minuto.Muy recomendable.

5 comentarios:

putobiologo dijo...

Hola Sylvia,

yo también fui a verla y me encantó...

Y tienes razón, Mercè Martínez está genial, como siempre

Saludos!

sylvia dijo...

Bienvenido y gracias por tu comentario. Un poco intensa la obra :-) pero vale la pena...

putobiologo dijo...

Hola sylvia,

sí que es intensa sí...

pero está muy bien (hasta la recomendé yo también, y eso que lamentablemente no voy todo lo que me gustaría al teatro)...

Saludos!

sin querer te atropello dijo...

hola sylvia, sóc el marc, el dire de le mani, he entrat per casualitat al teu blog i m'ha fet molta il.lusió trobar el teu comentari sobre l'obra, de debò, aquesta és la millor manera de fer afició, gràcies i un petó, estarem en contacte a travès dels blogs!

sylvia dijo...

Ostres Marc, això sí que és una agradable sorpresa. Ja em vaig perdre l'obra del Raval i no volia que em passés això amb aquesta (tota la gent a la que vaig recomanar-la va sortir igual d'entusiasmada). Gràcies per deixar el teu comentari pq amb això dels blocs mai saps qui t'està llegint :-)) Et llegiré a partir d'ara (per cert, molt xules les fotos del bloc!)